SNACK & DRANK ATTACK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snack & Drank Attack. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 9:28 !) Het aantal bitterballen per portie klopt niet en moet verranderd worden in hun lijst.De patat was koud , de pindasaus was koud ,Ook ontbrak er een beker pindasaus..Vind dat ze beter moeten lezen wat er besteld is ,
3 jul 2024 om 10:10 Bitterballen 2 te weinig. Frikandellen speciaal zooitje kwa verpakking en de saus lag in de papieren zak .De kwaliteit van alles was heel goed .
28 jun 2024 om 21:09 Prijs kwaliteit verhouding was zoek en de bestelling was niet compleet. Tevens was het eten bijna koud. Ik snap dat eten, en dan met name snacks, snel kunnen afkoelen maar dit was beneden de maat. Helaas had ik de reviews niet gelezen. Klopte toch.
28 jun 2024 om 13:29 Snel bezorgd, netjes afgeleverd.
23 jun 2024 om 21:34 Bezorging was 45 min te vroeg. Burger die ik besteld had sloeg nergens op. Broodje, hamburger, blaadje sla, klein beetje saus, 3 mini blokjes tomaat, 2 mini blokjes ui en geen augurk die er wel op had moeten zitten. Eten was lauw. Geen aanrader.
20 jun 2024 om 19:50 Took 3 hours to be deliver !! No explaination or appologies. Difficult to get hold off. How dose two burgers take 3 hours. Also puts meat salad with a veggie meal? Wont order again.
18 jun 2024 om 23:20 Food was good and they came a far distance for us (payed a high deliver cost) but it was worth it! Shame we were missing a cola. Other than that the burgers were really tasty and nice fat chips with good price! Dank je wel :) we will order again
16 jun 2024 om 22:06 Duurde 3 uur voordat het eten werd bezorgd, ondanks dat ik had gekozen voor zo snel mogelijke bezorgtijd en aangegeven stond dat dat tussen 55-80 minuten zou zijn. Het was 185 minuten!!
16 jun 2024 om 20:45 Nog nooit zoveel spijt gehad van dat ik eten heb besteld.. 2 uur lang moeten wachten op een bestelling van 30 euro wat niet te vreten was. Ik plaats nooit een negatieve review.. maar dit was zo onsmakelijk, heb meer dan de helft weggegooid.
7 jun 2024 om 23:19 Eten is nooit gekomen, dag later heb ik ook nog niets gehoord en geen geld teruggekregen. Ik hoop dat dit rechtgezet kan worden want dit is belachelijk
30 mei 2024 om 23:25 Goed eten, maar niet helemaal zoals besteld. De loaded Fries stoofvlees was niets meer dan patat met stoofvlees, en de frikandel speciaal was erg klein.
4 mei 2024 om 20:54 Eten was een uur later als aangegeven, en alles was koud heel jammer slechte eerste indruk