SNACK & DRANK ATTACK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 76 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snack & Drank Attack. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2024 om 20:54 Eten was een uur later als aangegeven, en alles was koud heel jammer slechte eerste indruk
28 apr 2024 om 20:11 Eten was lekker, bezorgtijd was lang.om 17.30u besteld en het werd om 19.45u geleverd.
28 apr 2024 om 19:36 Het duurde bijna 3 uur voordat de bestelling geleverd werd, ook miste ik iets van mijn bestelling. Verder is het eten het geld zeker niet waard.
13 apr 2024 om 19:14 Ik vond het echt niet lekker. De bosuitjes overheerste het stoofvlees wat heel vettig was. Dit was eens maar niet meer.
10 apr 2024 om 21:11 Smaakte prima. Was nog goed warm en binnen de aangegeven tijd bezorgt. Ga zeker nog eens bestellen.
9 apr 2024 om 21:35 Lekker eten zoals altijd!
1 apr 2024 om 8:54 Helaas koud eten en soppige patat
31 mrt 2024 om 12:35 Heel lang, verkeerde eten, geen mogelijkheid tot korting of geld terug, en klef en koud eten.
27 mrt 2024 om 20:34 Eten was erg lekker omdat het zo snel, werd bezorgt was het eten nog goed warm ik bestel hier zeker nog vaker.
23 mrt 2024 om 20:28 Heete kip met patat besteld .ik heb geen kip gezien .Een broodje met saus en wat groenten er door IK denkt dat de kip weg gevlogen is. Als ik heete kip besteld dan verwacht ik heete kip met patat en geen broodje saus.
23 mrt 2024 om 20:05 Bezorgtijd was anderhalf uur dat was jammer, voorderest heel lekker en warm eten, vriendelijk personeel en een gratis burger omdat iets niet meer op voorraad was.
22 mrt 2024 om 19:29 Heerlijk gegeten, was snel bezorgd en nog lekker warm!